ЗА НАС

Искуство

Во оваа индустрија работиме долго време, приближно 16 години. Во целиот тој период, имаме работено на проекти во различни индустрии за многубројни клиенти и горди сме на нашите постигнувања. Од мали и средни компании, до музички артисти, дури и вебсајт за кандидат за Претседател. Достојни сме за секаков предизвик.

Иновативност

Преку имплементирање на различни технологии, се наоѓаме во позиција да го забрзаме развојниот процес, да ги оптимизираме нашите проекти и да инвестираме уште повеќе време и ресурси кон креирање на визуелно атрактивни и влијателни производи за нашите клиенти. Технологијата постојано напредува и секогаш напредувала. Во Bright-Nova, го практикуваме истото!

Посветеност

Безбројни часови на истражување и развој и безбројни кафиња. На секој проект, целосно се посветуваме себеси со цел да изработиме и имплементираме производ од кој нашите клиенти ќе бидат горди, а не престануваме дури и кога работата е завршена. Постојано наоѓаме нови начини да ги подобриме веќе испорачаните производи, со цел да им помогнеме на нашите клиенти да ја задржат предноста пред својата конкуренција.

НОВИНИ ОД BRIGHT-NOVA

 • НОВО ИЗДАНИЕ ЗА MORGAJA.COM
  05/03/2016
  Доколку ве интересира какво е искуството да се соработува со Bright-Nova, еве го одговорот. Нашиот клиент, Morgaja-Sarl, штотуку доби ново издание на својот вебсајт, како дел од нашите услуги за клиенти.
 • ILOVEAZUCAR.COM
  03/14/2016
  Новиот вебсајт на Azúcar, прекрасна слаткарница и ресторан со Кубански корења, во преубавиот дел на Сан Диего, Калифонија, Ocean Beach. Вебсајтот е прекрасна комбинација од нивните производи и едноставен интерфејс за полесно прегледување на содржината преку сите уреди.  
 • Radixcloud.com
  03/11/2016
  На наше големо задоволство, нашиот клиент од Швајцарија, Radix Cloud, го промовираше својот нов вебсајт, целосно дизајниран и развиен од Bright-Nova. Вебсајтот е базиран на WP CMS платформата и е достапен на 4 јазични верзии: Англиски, Француски, Германски и Македонски.

Сан Диего, Калифонија
САД

Понеделник – Петок
16:00 – 23:00 МК

Повеќе информации околу нашите услуги
може да добиете преку online контакт менито.