ПРОЕКТИ

 • ILOVEAZUCAR.COM
  03/13/2016
  Новиот вебсајт на Azúcar, прекрасна слаткарница и ресторан со Кубански корења, во преубавиот дел на Сан Диего, Калифонија, Ocean Beach. Вебсајтот е прекрасна комбинација од нивните производи и едноставен интерфејс за полесно прегледување на содржината преку сите уреди и воедно базиран на WP платформата. Наскоро Bright-Nova ќе го лансира и еПродавница делот на овој вебсајт.
 • KRUG.MK
  03/12/2016
  Нова верзија за овој Формула 1 и Моторспорт online магазин. Целосна преработка, од дизајнерска гледна точка, како и од гледна точка на можности за посетителите. Со оптимизацијата која ја имплементиравме, овој вебсајт е еден од најбрзите. Огромна количина на објавени статии, но сепак просечна брзина на вчитување од само 2.95 секунди.
 • RADIXCLOUD.COM
  03/12/2016
  Вебсајт за нашиот клиент Radix Technologies од Швајцарија со претставништво во Скопје, фокурисан кон нивните Cloud услуги. Вебсајтот ја утилизира WP платформата, надополнет со целосен CMS систем за полесно одржување. Оптимизиран за сите мобилни уреди и таблети, како и целосно оптимизиран за пребарувачи како Google. Вебсајтот е достапен на 4 јазични верзии и тоа: Англиски, Германски, Француски и Македонски јазик.
 • MORGAJA.COM
  12/24/2015
  Нов вебсајт за нашиот клиент Morgaja Sàrl, маркетинг агенција од Аталенс, Швајцарија. Вебсајтот е базиран на WP платформата, дополнет со верзија за мобилни уреди и таблети изработена од Bright-Nova. Вебсајтот е достапен на Англиски, Германски и Француски јазик.
 • #МОТОРСПОРТ
  09/02/2015
  Во вториот дел од 2015 година, имплементиравме платена кампања на Facebook за нашиот клиент, KRUG.MK, Формула 1 и Моторспорт магазин. По период од 6 месеци, резултатот е подобар од очекуваното. Кампањата се одвиваше исклучиво за време на викенди, таргетирана кон пазар од 200,000 корисници. Благодарејќи на нашата кампања, KRUG.MK ужива база од околу 4000 фанови, кои месечно придонесуваат кон 80,000 прочитани статии.

Сан Диего, Калифонија
САД

Понеделник – Петок
16:00 – 23:00 МК

Повеќе информации околу нашите услуги
може да добиете преку online контакт менито.