На наше големо задоволство, нашиот клиент од Швајцарија, Radix Cloud, го промовираше својот нов вебсајт, целосно дизајниран и развиен од Bright-Nova. Вебсајтот е базиран на WP CMS платформата и е достапен на 4 јазични верзии: Англиски, Француски, Германски и Македонски.