Skip to Content

Blog Archives

НОВО ИЗДАНИЕ ЗА MORGAJA.COM

Доколку ве интересира какво е искуството да се соработува со Bright-Nova, еве го одговорот. Нашиот клиент, Morgaja-Sarl, штотуку доби ново издание на својот вебсајт, како дел од нашите услуги за клиенти.

0 Continue Reading →

ILOVEAZUCAR.COM

Новиот вебсајт на Azúcar, прекрасна слаткарница и ресторан со Кубански корења, во преубавиот дел на Сан Диего, Калифонија, Ocean Beach. Вебсајтот е прекрасна комбинација од нивните производи и едноставен интерфејс за полесно прегледување на содржината преку сите уреди.

 

 

0 Continue Reading →

Radixcloud.com

На наше големо задоволство, нашиот клиент од Швајцарија, Radix Cloud, го промовираше својот нов вебсајт, целосно дизајниран и развиен од Bright-Nova. Вебсајтот е базиран на WP CMS платформата и е достапен на 4 јазични верзии: Англиски, Француски, Германски и Македонски.

0 Continue Reading →