НАШИ УСЛУГИ

Совршеното решение за вашиот бизнис и индустрија во која функционирате. Дококу промовирате производ, ви е потребно целосно решение или нешто повеќе, погледнете ги web решенијата кои ги нудиме: Промоција на Производ, Информативен Вебсајт, WP CMS Вебсајт и еПродавница.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Еден од нашите клиенти имаше прилика во прва рака да ја искуси нашата одлична работа. Преку имплементирањето на платена Facebook кампања, која се одвиваше исклучиво за време на викенди во период од 6 месеци и целна група од 200,000, сега нашиот клиент ужива во интеракција со скоро 4000 Facebook Фанови кои ги прегледуваат околу 80,000 објавени статии месечно.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Веќе имате веб дизајнер, но не сте сигурни за хостинг планот кој ви е потребен, или сте заинтересирани за платена кампања преку социјални медиуми, но не сте сигурни кои се почетните чекори? Ние сме во можност да ве насочиме во правилната насока и да ви помогнеме во полеснување на процесот. Без дополнителни трошоци.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Нашите клиенти го изјавија следното за Bright-Nova …

Новиот вебсајт е лансиран!! Многу сме возбудени од резултатот. Многу нешта се променија во последните 8 години. Многу сме ви благодарни @brightnovaagency #movingonup
AZUCAR
AZUCAR
Вивиан Хернандез - Џексон, Сопственик
Многу сме среќни за можноста да го промовираме нашиот нов вебсајт! Достапен на Англиски, Француски, Германски и Македонски Јазик. Можете да добиете повеќе информации за нашите услуги на www.radixcloud.com. Благодарни сме на тимот на @Bright-Nova за овој феноменален дизајн.
RADIX TECHNOLOGIES
RADIX TECHNOLOGIES
Radix Cloud Маркетинг Тим

Сан Диего, Калифонија
САД

Понеделник – Петок
16:00 – 23:00 МК

Повеќе информации околу нашите услуги
може да добиете преку online контакт менито.