КОНСАЛТИНГ УСЛУГИ

ДОЗВОЛЕТЕ НИ ДА ВЕ НАСОЧИМЕ КОН ПРАВИЛНАТА ОДЛУКА

ХОСТИНГ & ДОМЕНИ

Веќе имате веб дизајнер, но не сте сигурни за хостинг планот кој ви е потребен или пак како да стигнете до посакуваниот домен за вашето ново online присуство. Bright-Nova со задоволство ќе ве насочи во правилната насока.

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Изборот на вистинската алатка за промоција на вашата компанија, бренд или производ е од исклучителна важност за повраток на вашата инвестиција. Дигиталните кампањи се една од нашите специјалности и можеме да ве насочиме низ процесот на избор на правилниот социјален канал.

ПАРТНЕРИ

Bright-Nova е горда на својата соработка со познати меѓународни компании како:

  • Radix Cloud
    Cloud услуги за бизнис околина
  • Morgaja Sàrl
    Маркетинг и Реклами
  • ХОСТИРА.МЕ
    Cloud платформа за web апликации

Сан Диего, Калифонија
САД

Понеделник – Петок
16:00 – 23:00 МК

Повеќе информации околу нашите услуги
може да добиете преку online контакт менито.