WEB РЕШЕНИЈА

ИСКУСЕТЕ ЕДЕН ЦЕЛОСНО НОВ ONLINE СВЕТ

ПРОМОЦИЈА НА ПРОИЗВОД

Доколку сакате уникатна промоција на вашиот нов производ и маркетинг кампања, дојдовте на вистинското место. Изберете од голем број на опции со кои ќе го зголемите сообраќајот и вниманието на вашата таргет група, насочено кон бенефитите од вашиот производ.

ИНФОРМАТИВЕН ВЕБСАЈТ

Нашите web решенија не се ограничени од ниту една индустрија или намена. Дали се работи за едноставен информативен вебсајт или комплексен преглед на вашите услуги, можностите се неограничени со Bright-Nova.

WORDPRESS ВЕБСАЈТ

Сакате да започнете сопствени online магазин, со едноставен CMS систем? Со помош на WordPress платформата, ќе ви изработиме решение кое ќе биде ефикасно за сите ваши потреби.

еПРОДАВНИЦА

Bright-Nova е во можност да имплементира решение кое ќе одговара на вашите потреби и производи. За нашите еПродавници ја користиме WooCommerce платформата како основа. Истата нуди ниво на безбедност и неограничени можности за проширување на вашиот асортиман на производи.

Сан Диего, Калифонија
САД

Понеделник – Петок
16:00 – 23:00 МК

Повеќе информации околу нашите услуги
може да добиете преку online контакт менито.